2021-04-29 07:49:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Valakivel megismerkedhetsz, akivel szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni

Napi horoszkóp április 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint sok munkára számíthatsz a mai napon. Szerencsére, mivel az estére valami romantikus találkozót terveztél, ez elég inspirációt ad neked ahhoz, hogy mindent gyorsan és pontosan akarj elvégezni. Egy percet sem szeretnél késni ugyanis.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha meg akarod őrizni híres kiegyensúlyozottságodat, akkor az a legfontosabb, ha tartsd magad a kijelölt célhoz. Ehhez viszont az is szükséges, hogy kész legyél a kompromisszumra, és meg tudj egyezni a másikkal.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha folyton csak hagyod, hogy az ár elsodorjon, akkor csak azt éred el, hogy egyik hibát követed el a másik után. Tűzz ki valami célt, és ahhoz ragaszkodj. Még ha néha kerülő utakra is kényszerít az élet.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szerencsés napra van kilátásod. Leginkább a párkapcsolati kérdésben történhet váratlan fordulat. Eltervezitek az összeköltözést, megkérhetik a kezedet, vagy eljegyezheted a párodat akár.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A hangulatod ma igen változékony lehet. Rettentően akaratos vagy, de folyton gátlásokba ütközöl. Azért ne add fel: a nehézségek most csak magasabbra juttatnak.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jól teszed, ha ma a barátaidra és a családodra koncentrálsz. E kettő még harmóniába hozható, ám ha még egy friss szerelem hajnalán vagy, akkor egyelőre ne keverd a barátságot a szerelemmel. Egyelőre ne hozd össze új szerelmedet a barátaiddal.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma bármivel könnyedén levehetnek a lábadról. Egy kedves mosoly is megteszi, de egy apró ajándék, váratlan meghívás aztán végképp utat nyithat a szívedhez. A szerelem nagyon közel jár!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valakivel megismerkedhetsz, akivel szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni. Úgy érzed, az illető szokatlan módon megérintett. Ha ma találkozol vele, akkor pedig egészen meg is dobogtathatja a szívedet.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne ülj fel kósza híreknek: csak annak higgy, amit a saját szemeddel látsz. És még akkor se vádaskodással indulj neki, hanem emelkedj felül az érzéseiden, és kezeld higgadtan az ügyet. Többre mész!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Még az alapvetően konzervatív és a szokásaihoz ragaszkodó Bakoknak is szükségük van változatosságra, mert az ugyebár gyönyörködtető. A mai napon valami nagyon mást kell csinálnod, mint azt megszoktad. És úgy tűnik, hogy valóban örömödet leled benne.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ritkaság számba megy, hogy egy Vízöntő önbizalomhiánnyal küzdjön. Ma mégis előfordulhat veled ilyesmi. Az sem jó azonban, ha túlértékeled a képességeidet, de az sem, ha alul. Mind a kettő a károdra válhat, bármily furcsán hangzik is.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma mindennek tudsz örülni, hiszen a szíve mélyén is érzed, amit eddig csak tudtál: nemcsak a nagy dolgok jelenthetnek örömet. Sőt: az igazi boldogság az apróságokban rejlik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: